قانون یا تبصره ای وجود داره که بتونم این حقوق رو برای خودم بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۸۳ #51079462

با سلام و عرض ادب
پدر من در ماه رمضان یعنی برج ۳ سال ۹۷ فوت شده و بازنشسته نیروی انتظامی و حقوق بگیر بود بعد فوت تمام حقوق از طریق دولت به حساب مادر پدرم یعنی مادر بزرگم واریز میشد و حالا مادر بزرگ من در موقعیت بحرانی قرار گرفته و تمام این مدت این پول به حساب مادربزرگم که در یک روستا دورافتاده زندگی میکنه ریخته شده که در اصل حق من است چون مادر بنده هم ۵ روز بعد فوت میکنه و از اون جایی که ما سالی یبار هم رو میبینیم و عمه ها و عموهای بنده هیچ اهمیتی به خانواده ا نمیدادند الان دندون تیز کردن برای مال و منال حال میخوام ببینم قانون یا تبصره ای وجود داره که بتونم این حقوق رو برای خودم بگیرم؟؟ چون بعد فوت مادربزرگ تمام پولی که طی این مدت واریز شده بود به وراث که عمه ها و عمو ها هستند واریز میشه و حق من این وسط پایمال میشه
دلیلم این که در مدتی که پدر من ۲ سال روی تخت بیمارستان بود نه مادر نه برادر خواهر به عیادتش نیامدن و حالا ادعای مالکیت سره مال پدر من کردند

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
حقوق پدر متوفی به پسر تا ۱۸ سالگی در صورت تحصیل تا اتمام تحصیلات
به دختر تا ازدواج و پس از طلاق
به مادر تا ازدواج مجدد

شما میتوانید مطالبه کنید

سلام
مستمری متوفی به همسر و دختر مجرد یا مطلقه و پسر محصل او و مادر که تحت تکفل متوفی باشه تعلق میگیره .

درود
میزان‌ مستمری‌ هر فرزند بیمه‌ شده‌ متوفی‌ معادل‌ بیست‌ و پنج‌ درصد مستمری‌ استحقاقی‌ بیمه‌ شده‌ می‌باشد و در صورتی‌ که‌ پدر و مادر را از دست‌ داده‌ باشد مستمری‌ او دو برابر میزان‌ مذکور خواهد بود و در این صورت، اگر یکی از مستمری‌بگیران فوت شود یا فاقد شرایط استحقاقی دریافت مستمری شود، سهم بقیه آنان با توجه ‌به تقسیم‌بندی مذکور افزایش خواهد یافت و در هر حال، بازماندگان بیمه‌شده از ۱۰۰ در صد مستمری بازماندگان متوفی استفاده خواهند کرد.آنچه مبرهن ست مادر بزرگ در قالب قیومیت به حقوق متوفی دست یافته اند.
نک۱)
نکته مهم دیگری که نباید از نظرتان دور بماند این است که قیم هیچ‌گاه نمی‌تواند خودسرانه درباره اموال یا حقوق بازنشتگی پدر مرحوم تصمیم‌گیری کند. قانون در این‌باره نیز سختگیری کرده و قیم را الزام کرده است تا همه کارها را با نظارت اداره سرپرستی انجام دهد. پس این را بدانید که اگر قیم بخواهد اموال بازماندگان متوفــــی را نقل و انتقال دهد حتما باید اجازه اداره سرپرستی را قبلا گرفته باشد.درصورت عدم تعامل در چارچوب قوانین هرنوع رفتار دیگری مترتب آثار کیفری در امور مدنی خواهد شد.
سپاس

باسلام بعد از مطالعه سوال شما برای بنده روشن نشد که شما پسر محصل هستین یا دختر مجرد یا دختر مطلقه
درهرصورت اگر یکی از این هایی که عرض کردم باشین حقوق به شما منتقل خواهد گردید درغیر تینصورت قطع خواهد شد برای رفع ابهام پیشنهاد میکنم از مشاوره تلفنی بهره بگیرین تا دقیق تر راهنمایی شوید

سلام
حقوق بازنشستگی یا مستمری متوفی به همسر و دختر مجرد یا مطلقه و پسر محصل او و مادر که تحت تکفل متوفی باشه تعلق میگیره و اگه همه با هم باشند بین آنها تقسیم می شود و الا به یکنفر که هست همه اش تعلق می گیرد
اگر شما جزو هیچ کدام نباشید به شما تعلق نمی گیرد و فقط می‌توانید از مادر بزرگ وکالت بگیرید و از حساب او برداشت کنید و بعد از فوت مادر بزرگ هم حقوق قطع می‌شود