آیا برای اثبات صحت صیغه محرمیت موقت نیاز به شاهد است؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۷۶ #51063584

منو آقایی دو هفته پیش صیغه محرمیت موقت خواندیم و شاهدی نداشتیم، بعد از رابطه جنسی، ایشان بدون پرداخت مهریه، بنده را رها کردند. آیا نیاز به شاهد دارم؟ چون قصد دارم به مافوق ایشان موضوع را گزارش بدهم.
ممنون

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام چنانچه عقد موقت جایی ثبت نشده جهت اثبات دچار مشکل خواهید شد

بااحترام
بهتر است با احتیاط کامل پیش بروید تا به خواسته خود برسید باید اظهارنامه ارسال نمایید

سلام
هر ادعایی برای اثبات نیاز به دلایل اثباتی دارد.

باسلام
اثبات عقد موقت شما نیازمند شهود و یا عقدنامه میباشد.

بادرودوسلام به ادله اثباتی نیازمی باشد.

اگرصیغه موقت شماثبت نشده وشاهد هم ندارید متاسفانه نمیتوانیداثبات کنیدمگردلایل دیگری داشته باشید

سلام و درود فقط مدارک جهت اثبات ادعا و شهادت شهود الزامی است