ارث جا مانده از عموهایم به ما میرسد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۲۰ #51060585

سلام

من پدرم ۱ برادر دارد و خواهری ندارد پدرم و عموهایم فوت کردن،عموهایم فرزندی ندارن و همسرانشان فوت کردن.

ارث جا مانده از عموهایم به ما خواهر و برادرها میرسد؟

و سوال بعدی اینکه بین دختر و پسر در تقسیم ارث فرقی هست؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر وارثی نداشته باشند بله شما از ایشان ارث میبرید و سهم الارث پسر دو برابر دختر است .

اگر از طبقه اول وارثی نباشد(پدر. مادر. فرزند)شما و خواهر و برادرتان به نسبت پسران دو برابر دختران ارث میبرید.

با سلام و احترام
اگر در طبقه اول مورثی نباشد ارث عمو به برادر زاده ها می رسد و سهم پسر ۲ و سهم دختر ۱ خواهد بود

ارث جامانده ازعمو به شما می رسد ‌.
درتقسیم ارث بین دختروپسر : پسر دوبه یک می برد

برادر زاده ها در طبقه دوم ارث هستند و تنها زمانی ارث میبرند که در طبقه اول وارثی نباشد)
آیا پدر و مادر عمویتان در قید حیات هستند؟
اگر جواب منفی است، به شما ارث می رسد
بله پسران در این طبقه هم دو برابر دختران ارث می برند،

اگر جواب سوالتان را کامل نگرفتید، می توانید مجدد بپرسید
موفق باشید