واریز مهریه از حساب دادگاه به حساب زوجه چه مدت زمان میبرد؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۱,۸۷۹ #51046588

سلام وقت بخیر
امروز از طریق حسابداری دادگاه اقدام به دریافت پیش قسط مهریه کردم
سوال
۱. اینکه واریز مهریه از حساب دادگاه به حساب زوجه چه مدت زمان میبرد؟ و تا چه زمانی واریز نشد پیگیر دریافت بشم ؟
۲. مبلغ واریزی ۲۰ میلیون بوده ایا از این مبلغ هزینه دادرسی برداشته میشه اگر میشه چقدر ؟
۳. از ۳ سکه بعدی که باید پرداخت کنه ایا دادگاه باز هم مبلغی برمیداره ؟
۴. از مبالغ واریزی بعدی چی ؟ دادگاه چیزی بر میداره؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله هزینه دادرسی کسر میشه اصولا از زمان درخواست ظرف ۲هفته واریز میشه

با سلام و درود . نمیتوان زمان مشخصی را تعیین نمود .

با سلام، چنانچه در ابتدای کار تحت عنوان اعسار هزینه دادرسی را پرداخت نکرده باشید قابل برداشت خواهد بود و نیم عشر نیز جداگانه از زوج دریافت خواهد شد و زمان مشخصی برای پرداخت وجود ندارد.

بااحترام
اگر پیگیرینمایید ظرف یک هفته پرداخت میشود

با سلام معمولا یک هفته تا ده روز به طول می انجامد.هزینه نیم عشر به صورت جدا گانه از زوج دریافت می شود و از قسطهای بعدی هم چیزی کسر نمیشود.

درود
زمان ثابتی وجود ندارد معمولا ظرف دوهفته واریز می گردد .

باید صبور باشید زمان مشخصی نداره