منظور از عنوان مباشر برای شرکت چیست ؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۰,۱۳۶ #51009039

سلام در صورتی که شخصی بخواهد برای یک شرکت که در حال راه اندازی هست و با مدارک شخص بنده مباشر تعیین کند . این مباشرت یعنی چه و چه مسولیت هایی برای من داره ؟

مشاوره حقوقی شرکت ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به اشخاصی که توسط رئیس شرکت یا تجارتخانه یا فروشگاه جهت انجام امور اداری و عقد قرارداد ها با حق امضا و اختیارات لازم استخدام می شوند مباشر می گویند.

گاهی اوقات صاحب جواز و پروانه کسب تصمیم دارد به واسطه تراکم کاری و یا ایجاد دفتری جدید برای معاملات ملکی شخصی را با حق امضای اسناد و قراردادها استخدام کند که این دسته از اشخاص تحت عنوان مباشر با طی تشریفات قانونی و اخذ کارت مباشرت نماید