درخواست مهریه پس از فوت همسر چگونه است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۲۱ #51006054

سند منزل پدری بنام مرد باشد پس از فوت مرد زن میتواند بابت مهریه خانه را طلب کند.

مشاوره حقوقی مهریه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
بعد از اخذ گواهی حصر وراثت نسبت به مطالبه مهریه اقدام فرمایید

بادرودوسلام جز دیون ممتازه تلقی می شود.

با سلام بله می توانید اقدام کنید ...البته در صورت فوت باید بحث انحصار وراثت را پیگیر شوید و دادخواست مهریه را مطرح کنید

سلام بله علاوه بر اموالی که بصورت رسمی به نام ایشان هست نسبت به تادیه از اموال منقول و غیر منقولی که با سند عادی به نام ایشان هست با معرفی آن نیز می‌توانید مهریه را مطالبه و وصول کنید

وقت بخیر بله از دیون ممتازه محسوب می‌شود

بله اگر سند بنام متوفی باشد، زوجه میتواند مهریه خود را از آن مطالبه نماید مشروط به اینکه در زمان حیات مالکیت خود را به شخص دیگری واگذار نکرده باشد.

سلام و وقت بخیر.
مهریه زوجه نیز مانند سایر دیون زوج بوده و در صورت فوت او، زوجه میتواند از اموال به جا مانده از متوفی،مهریه خود را مطالبه کند.
موفق باشید