تعریف دقیق تمکین چیست؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۵۶ #50996943

با سلام و سپاس
آیا صرف حضور زوجه در منزل از نظر دادگاه تمکین محسوب میشود ؟ همسر بنده هیچ کاری در منزل انجام نمیدهد نه غذا میپزد نه خانه تمیز میکند هیچ کار به عبارتی دست به سیاه و سفید نمیزند تمکین خاص که مطلقا ندارد از تمکین عام هم فقط در منزل حضور دارد فحاشی میکند ضرب و شتم میکند ۴ ساعت ۵ ساعت خانه را ترک میکند بعضی اوقات ساعت ۱۲ شب یا ۱ شب بر میگردد من را که مثلا شوهرش هستم کتک میزند الان هم مهریه را اجرا گذاشته و طلای خانه رو برده فروخته و وکیل گرفته و درخواست نفقه و اجرت المثل و .... کرده آیا با این اوصاف میتوان ثابت کرد که ایشان تمکین نمیکند؟ یا خیر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام صرف حضور در منزل تمکین محسوب می گردد

با سلام ،صرف اینکه زوجه در منزل شوهر باشد تمکین قلمداد می گردد

با درود صرف حضور در منزل تمکین محسوب می گردد

با سلام بعله صرفا حضور زوجه در منزل تمکین محسوب می‌گردد و کارهای ذکر شده جزو وظیفه وجه نمی باشد و بحث مهریه حق مسلم زوجه هست و تنها زوج می تواند دادخواست اعسار مطرح نمایید

صرف حضور در منزل تمکین محسوب می گردد.زوجه ملزم به انجام امور منزل نمی باشد

درود، صرف حضور زوجه در منزل نشان از تمکین زوجه دارد، چنانچه منزل را ترک نماید و به منزل باز نگردد موجب نشوز و عدم تمکین میباشد
مهریه حق مسلم و قانونی زوجه میباشد و می‌تواند هر زمان که بخواهد آن را مطالبه کند شما می‌توانید دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به (مهریه) دهید
اجرت المثل هم از حقوق ناشی از زوجیت میباشد که توسط کارشناس محاسبه و ارزیابی میگردد

زوجه وظیفه ای برای انجام امورات منزل نداشته و صرف حضور وی در خانه مشترک اثبات تمکین عام را میکند ولی در خصوص تمکین خاص امکان پیگیری قانونی وجود دارد هرچند که اثبات این مورد بسیار مشکل است .