نمی‌دونم برای اینکه ازدواجم ثبت بشه در ثبت احوال باید چکار کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۹۳ #50981321

سلام من دادخواست اثبات زوجیت به دادگاه دادم و دادگاه رای به اثبات زوجیت داده

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از طریق ثبت احوال پیگیری کنید

باسلام تقاضای صدور اجراییه کنید و از طریق ثبت احوال پیگیری شود

تقاضای صدور اجراییه نمایید و از طریق ثبت احوال پیگیری نمایید

بادرودوسلام ازطریق اداره ثبت احوال اقدام نمایید.

سلام
با قطعیت دادنامه تقاضای صدور نامه خطاب به اداره ثبت احوال نمایید

با درود به اداره ثبت احوال مراجعه کنید

باسلام پس ازقطعیت رای جهت ثبت به اداره ثبت احوال مراجعه نمایید