از اون ضرب و شتم میتونم استفاده کنم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۲۸ #50969055

با سلام خسته نباشید همسرم بنده رو مورد ضرب و شتم قرارداده من هم به کلانتری محل رفته و شکایت کردم بعد از گذشت اینکه پرونده بنده به شورای حل اختلاف ارجاع شد بنده برای همسرم جهت ادامه زندگی شرط گذاشتم که به بنده حق طلاق بده منم هم رضایت بدم و برگردیم سر زندگیمون که ایشون یه حق طلاقی که بدون توکین و بدون بلاعوض هست رو برام آوردن منم که سر درنمیوردم در دفتر خانه از شکایتم گذشتم بعد متوجه شدم عملا حق طلاقی که به من دادن به هیچ دردی نمیخوره ایشون برای بنده درخواست تمکین فرستادن الان من چیکار باید بکنم اگه بخوام تمکین نکنم و بخوام نفقه بگیرم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با اثبات سورفتار زوج بله

درود
باید عدم امنیت جانی را اثبات کنید.

با سلام
حتما باید وکالتنامه شما مطالعه گردد ولی مواظب باشید که در صورت عدم تمکین نفقه به شما تعلق نخواهد گرفت.

باسلام باید بررسی شود وکالتنامه شما تا بتوان به یقین صحبت کرد

باسلام
وکالت طلاقی ربطی به تمکین ندارد درصورت عدم تمکین ناشزه خواهید بود ولی اگر در کلانتری پرونده دارین ویا شورا در دادگاه تمکین میتوانید به ان استناد نماید

در خصوص عدول از شکایتتون مانع از طرح دادخواست طلاق به دلیل عسر و حرج مبنی بر ضرب و شتم به استناد همان عدول و همان دلایل نخواهد بود. از طرفی دادخواست نفقه بدهید
اگر استناد به ترک منزل کرد به ضرب و شتم اشاره کنید شاید پذیرفته شود

سلام و وقت بخیر.
پاسخ دقیق نیازمند بررسی محتویات آن وکالت در طلاق میباشد و باید جزئیات آن دیده شود.بهتر بود قبل از گذشت با وکیل مشورت میکردید.در خصوص تمکین اگر بدون دلیل از ان امتناع کنید دیگر مستحق نفقه نخواهید بود.
موفق باشید