درصورت رضایت شاکی در پرونده خیانت در امانت، تکلیف ادعاهای مطرح شده در پرونده چه می شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۶۲۵ #50954512

مادرم طی اختلاف با همسرش به منزل بنده مراجعه و تقاضای همراهی کردنشان جهت اقدام به اخذ وکیل و شکایت نفقه و مهریه و ضرب و جرح نمودند. به اتفاق مادرم به طلافروشی رفته و حلقه ایشان را فروختیم. پول فروش طلا به کارت بنده ریخته شد و یک ساعت بعد به همراه مادرم با حضور در دفتر وکیل کل مبلغ فروش طلا را جهت حق وکالت وکیل ایشان کارت کشیدیم.
چندی بعد همسر مادرم از ایشان به جرم خیانت در امانت طلاهای خریداری شده بدون ارائه فاکتور مطرح کردند و استشهادیه جهت مطلع بودن امضا کنندگان از امانی بودن طلاها و با حضور چند شاهد در دادگاه ارائه نمودند. قاضی وقت رسیدگی جهت اخذ توضیح صادر کرد. چندی بعد مادرم و همسرشان با یکدیگر صلح کرده و در کلیه پرونده های مطرح شده علیه یکدیگر اعلام رضایت کرد.
سوال
با اعلام رضایت شاکی پرونده خیانت در امانت مادر چگونه بررسی میشود ؟
مادرم با حضور در دادگاه اظهار داشته که فرزندم با خوراندن قرص به بنده و داشتن حالت گیجی مرا وادار به طرح دعوا علیه همسرم نموده و مهم تر اینکه کلیه طلاهایم نزد فرزندم میباشد و ایشان از دادن آن امتناع میکنند .
در اینصورت مادرم چه مدارکی باید به دادگاه ارائه دهد ؟
بنده به عنوان متهم چه مدارکی باید ارائه دهم و چگونه بی گناهی ام را اثبات کنم ؟
در صورت اقرار بنده به فروش طلابه همراه مادرم و هزینه کردن مبلغ فروش جهت حق وکالت وکیل، بدون اطلاع از امانت بودن ان نزد مادرم، باز محکوم میشوم ؟ در خصوص مابقی طلا که مورد ادعاست چگونه از خود دفاع کنم ؟
خواهشمندم راهنمایی ام بفرمایید سپاسگزارم

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب گرامی قبلا پاسخ سوال شما داده شده است. دفاع شما مبنی بر عدم اطلاع از امانی بودن و همچنین سپرده نشدن اموال به شما از طرف مالک و عدم سوء نیت و همچنین عدم تصاحب و تلف و مفقود نمودن اموال است. در بدبینانه ترین حالت که آن هم به احتمال ضعیف از بعد حقوقی بدهکار خواهید شد.

با درود فراوان
بهتر است وکیل اخذ نمایید . همچنین برای دفاع از خود در دادسرا حاضر شوید .

با سلام با توجه به طولانی بودن سوال و تعدد آن و عدم امکان پاسخگویی کتبی توصیه میشود تلفنی مشاوره لازم را اخذ نمایید.