ایا اصل مبایعه نامه که مورد جعل قرار گرفته شده موجود نباشد منع تعقیب صادر میشه؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۷۹۲ #50953139

با سلام همسرم شکایتی مبنی از جعل واستفاده از سند مجعول کرده متاسفانه اصل سند موجود نیست
اما شاهد دارم که بیع به صورت صحیح تنظیم شده
چند روز دیگه باید برای رسیدگی باید حضور پیدا کنم
با این تفاسیر که اصل مبایعه نامه موجود نیست
وفقط کپی از مدارک موجود میباشد
خطری بنده را تحدید میکنه یا این که منع تعقیب صادر میشه
با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان منع تعقیب زیاد می باشد.

با سلام

برای بررسی موضوع حتما به اصل سند نیاز است.

با درود می‌بایست اصول اسناد ارائه گردد.

باید اصل سند جهت کارشناسی به دادگاه ارائه شده و به هرحال شما متهم پرونده هستید و اگر نتوانید به خوبی از خود دفاع کنید امکان محکومیت هست.

سلام مدارک و اسناد اصل ارائه دهید موفق باشید

سلام در صورت عدم ارایه اصل بله

با توجه به اینکه انجام کارشناسی از روی کپی ممکن نیست احتمال صدور قرار منع تعقیب وجود دارد.