نداشتن امنیت جانی در منزل را چگونه ثابت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۹۷۶ #50944010

پنج ساله ازدواج کردم و یه پسر دو ساله و دو ماهه دارم در عرض پنج سال از شوهرم کتک خوردم و توهین و تحقیرهای بسیاری شنیدم حتی فوش ناموسی شوهرم بهم خیانت کرد و تلفنی با دختری رابطه داشت حتی مدرک هم دارم تازه دو روز بود داشتم بچمو از شیر میگرفتم بهونه کرد و کتکم زد الان بیست روزه خونه مادرم هستم دنبالم نیومده ولی الان یه هفته است بچم ازم گرفته و نمیده حالا من چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما بخاطر توهین وتهمت ازش شکایت کن ومدارک خیانت را هم برای پرونده ات‌ آماده کن وتحویل دادگاه بده شما میتوانید اکردوست دارید از شوهرت طلاق بگیرد ومیتوانید بعداز اثبات کتک کاری وفحش.. بچه ها را هم ازش بگیری چون شورت دراین فرض صلاحیت ندارد واکرنمیخوانبد طلاق بگیرید و فقط میخواهید تنبهش کنی باز میتوانید بخاطر کتک کاری وتوهین وخیانت اولا به حبس محکومش کنی دوما بچه ها را ازش بگیری یقین دارم دادگاه هم طرفدار زنانی است که شوهران این چنینی‌دارند‌وشوهرت موقعی بفهمد مجازات می‌شود به احتمال قوی تعهد میدهد ازیت نکند وگرهم بعد از محکومیت از کار زشتش پایین نیامد نظر بنده این است که بچه ها را ازش بگیر وحق وحسابت‌را هم ازش بگیر وار علقه زوجین چنین شوهری خارج شوی به صلاح خود پچه هات است شما باید بدانید بچه هات تا هفت سالی در تحت حضانت شما هستند وبا اثبات کتک کاری وخیانت دادگاه بدلیل خیانت وعدم صلاحیت حق حضانت را بصورت دائمی به شما تفویض میمند

باسلام
برای اثبات ضرب و جرح از سوی زوج،بایستی مدارک و شواهد و یا صورتجلسه پلیس با گواهی پزشکی در دست داشته باشید
حضانت طفل تا ۷ سال تمام با مادر خواهد بود میتوانید دستور موقت اخذ نمایید

بابت رابطه نامشروع نیز با ادله کافی می توانید علیه ایشان اقامه دعوا کنید

با گواهی پزشکی قانونی، گزارش ۱۱۰ و احکام صادره مبنی بر ضرب و جرح و....