آیا چک ها رو که میذاره اجرا میشه تو دادگاه کاری کرد که به صورت اقساطی پول طرف رو بپردازد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۵ #50908309

سلام
عموی من پول گرفته از یکی که سودشم میده اون طرف کلی ازش چک گرفته مثلا ۱ تومن پول داده ۴ تومن پول گرفته عرضم اینجاست که الان حدود ۴ ساله کارت یارانه رو اون طرف گرفته و برا سود پولش داره پولشو برمیداره الان عموم بره کارت یارانه رو قطع کنه و یا جدیدشو بگیره آیا اون طرف اون چک ها رو که میذاره اجرا میشه تو دادگاه کاری کرد که به صورت اقساطی پول طرف رو بپردازه یا راهی نداره باید بره زندان
اینم عرض کنم که عموم به شدت فقیره حتی پول اجاره که هیچ پول نون خوراک زن و بچشو نمیتونه گیر بیاره
محض رضای خدا زودتر جواب بدید واقعا تو دردسر افتادیم طایفه ای

منتظرتونم عزیزان

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام، در صورت صدور حکم علیه عموی شما، ایشان می توانند دادخواست اعسار بدهند و با توجه به ارایه استشهادیه و استعلاماتی که از مراجع مربوطه اخذ خواهد شددر صورت اثبات اعسار، می توانند بدهی را بصورت قسطی طبق نظر دادگاه پرداخت کنند

بله در صورت به اجرا گذاشتن چک ها عموی شما می تواند با تقدیم دادخواست اعسار و تقسیط پول رو بصورت قسطی پرداخت کنه

عموی شما می تواند بعد از صدور حکم درخواست اعسار نماید بعنوان ادله هم شهادت دو نفر شهود و استشهادیه مبنی بر عدم توان مالی ایشان کفایت می کند در صورت معسر شناخته شدن مبلغ دین بصورت اقساط پرداخت می شود