آیا من می‌توانم اعسار زوجه را رد کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۷ #50908136

سلام
همسر من مهریه را اجرا گذاشته و در خواست اعسار از هزینه دادرسی را داده و برگه اعسار ایشان را برادرش و شوهر خواهرش امضا کردند و سر کار هم می‌رود ولی به علت اختلافاتی که داریم به بنده نمیگوید کجا شاغل است.
آیا من می‌توانم اعسار ایشان را رد کنم؟
شاغل بودنش را چگونه اثبات کنم؟
آیا به صلاحم هست اعسار را رد کنم یا خیر؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی با مدارک و دلایل مستند ادعای اعسار ایشان را رد نمایید و شاغل بودن ایشان دلیل بر رد اعسارشان نمیشود .

با سلام و عرض ادب نکته‌ای که قابل ذکر است این است که میتوانید اعسار زوج را رد بکنید اما نکته‌ای که وجود دارد این است که در هر صورت هزینه های دادرسی مربوط به مهریه ای که شما باید پرداخت کنید در هر صورت و اینکه ابتدا زوجه نیز آنها را پرداخت کند از شما گرفته می‌شود به عنوان زوج لذا این کار تنها در صورتی که قصد اطاله دادرسی را داشته باشید ممکن است و الا سودی برای شما ندارد

سلام و روز بخیر. اعسار از هزینه دادرسی ارتباطی به موضوع مهریه شما ندارد و اثبات اینکه زوجه شاغل است، به مسئله مطالبه مهریه مرتبط نمیشود. اساسا زوجه مستحق مطالبه مهریه است. شاغل بودن زوجه دلیلی بر عدم مطالبه مهریه نیست. در صورت تمایل در خدمت شما هستم.

سلام
شاغل بودن وی را در دادگاه عنوان کنید
شاید اقرار کند و این امر ثابت شود و بعدها در جایی بتوانید برای دعوای تمکین و یا اجرت المثل از آن استفاده کنید.
موفق باشید