چطوری میتونم حضانت رو خودم بگیرم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۱۷ #50888002

با سلام و خسته نباشید من همسرم را طلاق داده ام و همچنین چون در آن زمان من بیکار بودم و درآمدی نداشتم مجبور شدم در دفترخانه حضانت فرزندان را به صورت دائم به همسرم داده ام ولی همسرم بچه ها را پیش مادر خودش گذاشته و خودش ازدواج کرده و در یک شهر دیگر زندگی میکند در این صورت من می توانم حضانت فرزندان را باز پس بگیرم دخترم اکنون ۱۱ سال پسرم ۶ سال داره آیا این بچه ها آینده ای نمیخوان

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دختر شما از سن حضانت خارج شده و خود تصمیمی می گیرد ؛ لیکن در مورد پسر چنانچه عدم صلاحیت مادر را اثبات نمایید می توانید حضانت را بگیرید

با درود با اثبات عدم صلاحیت ایشان نسبت به حضانت اقدام کنید

با سلام
عدم صلاحیت به همسرتان بستگی دارد

در صورت اثبات عدم صلاحیت میتوانی حضانت را از او سلب کنی

تا۷سالگی حضانت بامادرهست اگرایشان توافق کند یا عدم صلاحیت مادررااثبات کنید می توانید

با سلام می‌توانید با اثبات عدم صلاحیت ایشان نسبت به حضانت پسرتان اقدام کنید ودختر نیز با توجه به سنشان از حضانت خارج شده اند و خودشان می توانند تصمیم بگیرند

با سلام
دختر خانمتان خودشان حق انتخاب دارند و پسرتان تا هفت سالگی میتوانند تحت حضانت مادر باشند.همین که فرزندان تحت حضانت خود را رها نموده و نظارتی بر رشد و تربیت آنها ندارد از مصادیق عدم صلاحیت وی می باشد. در صورت فوریت امر با اثبات عدم صلاحیت میتوان از مادر سلب حضانت نمود.