این قانون که میگن اگر مرد شش ماه یا نه ماه متناوب خانواده رو ترک کند شامل کسانی هم که عقد هستند میشود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۹۳ #50884808

با سلام
من یک سال و نیمه ک عقدم و همسرم دوهفته یکماه میاد میره و بعد به یکباره با دلایل الکی و مسخره قهر میکنه ی موقع میبینی ۸ماه میره و من اصلا نمیبینمش گاهی ک یادش میفته دو سه تا اهنگ برام میفرسته یا بااینکه میدونه مقصره و پیاماش هست دست پیش میگیره و من رو مقصر میکنه چندین بار ازمن خواسته ک برم دنبال کارای طلاقم واینکه مستقیم گفته ک علاقه ای به من نداره پیام هاش همش هست اما میگه اگه مهریه بخوای طلاق نمیدم و توی دادگاه حق با منه... خواستم بدونم باتوجه به چیزایی ک عرض کردم راهی هست ک بتونم طلاق بگیرم ولی با مهریه؟؟؟ کسی هست بتونه توی این راه کمکی ب من بکنه؟؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص شکایت ترک انفاق اقدام کنید

سلام
با عنوان ترک انفاق شکایت بفرمایید .

با درود تحت عنوان ترک انفاق شکایت نمایید

درود
می توانید شکایت ترک انفاق نمایید مهریه نیز قابل مطالبه می باشد و برای طلاق یا باید بصورت توافقی اقدام نمایید یا با اثبات عسر و حرج

سلام ، در صورت عدم حضور مرد در زندگی امکان طرح شکایت کیفری از بابت عدم پرداخت نفقه زن میباشد.

موضوع ۶ ماه و ۹ ماه مربوط به ترک انفاق و نپرداختن نفقه است .

بله تحت عنوان ترک انفاق شکایت نمایید