برادر مالک تهدید کرده که چون انحصار وراثت نشده پول را به حساب کسی دیگر نریزم، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۲۷ #50834615

مالک فوت کرده انحصار وراثت نشده با برادرش که وکالت داشته قرارداد اجاره بسته بودم ماهیانه ۵۰۰ هزار تومان همسر مالک ساکن آلمان است.آمد و در پشت اجاره نامه ماهیانه یک میلیون اجاره قرارداد بستم.ولی برادر مالک تهدید کرده که چون انحصار وراثت نشده پول را به حساب کسی دیگر نریزم. تکلیف چیست

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بهتر است برای جلوگیری از مشکلات، مبلغ اجاره را به حساب دادگستری واریز کنید.

سلام به نظر بهتر است مبلغ اجاره را فعلا به فردی پرداخت ننمایید و ازطریق پرداخت به حساب دادگیتری اقدام کنید تا بعدها مشکلی برای شما ایجاد نشود

با سلام ووقت بخیر
اگرانحصاروراثت نشده میتوانید به حساب صندوق دادگستری واریز کنید .تازمانیکه تعیین تکلیف شود .