آیا متصالح با کپی گرفتن از عکس میتواند ادعای مالکیت بکند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۷۹۷ #50825580

سلام
صلح نامه ای در حضور شهود نوشته شد و قرار شد فردا در وقت اداری در قبال انجام کاری ان صلح نامه به متصالح داده شود ولی ان کار انجام نگرفت و قرار شد در حضور یکی از شهود صلح نامه اتش زده شود و باطل شود ولی او قبل این کار عکس گرفته از صلحنامه و به متصالح داده....

مشاوره حقوقی اسناد صلح
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با کپی یا عکس نمی تواند اثبات کرد

خیر عکس صلح نامه موجب ادعای مالکیت نخواهد بود لاکن در صورتی که صلح نامه در دفتر اسناد رسمی تنظیم شده باشد میتواند کپی برابر اصل آن را دریافت و بر اساس آن اقامه دعوای مالکیت کند

عکس ارزش قانونی ندارد و تاثیری بر رای دادگاه نمیتواند بگذارد

با استفاده از عکس امکان اثبات یا تنفیذ صلح نامه وجود ندارد .

گپی مدارک ارزش قانونی ندارد و در محاکم یا عرف نمی توان باستناد گپی ادعا کرد

درود بر شما، صرف عکس خیر، لکن چنانچه در دفاتر اسناد رسمی صلح‌نامه تنظیم شده باشد، بایستی جهت فسخ از همان محل اقدام نمونده یا از طریق ارسال اظهارنامه تقاضای فسخ کنید.

درود
اگر در دفاتر اسناد رسمی تنظیم شده است باید از طریق همان دفاتر فسخ را اعلام کنید.