با سند ازاد میشه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۸۵ #50811149

سلام
دادش بنده در بار هنداونه کامیونش ۹۵ کیلو حشیش میزارن بدون اطلاع راننده، نیابت برای فرستنده و گیرنده و باربری فرستاده شده، جواب نیابت فرستنده و گیرنده مواد متواری شدن، باربری امده شهادت داده و رو قران قسم خورده که راننده هیچگونه رابطه با فرستنده گیرنده نداره بار من بهش دادم، شنود تلفن شنود بوده و پرینت شنود مشخص کرده که برادر من زمانی که فرستنده و گیرنده باهش صحبت میکنن فقط میخوان بدونن بار تو کحاست حرف خاصی تو شنود نبوده ، العان دادگاه درخواست اس ام اس های زمان بارگیری و دو هفته قبل باربری داده که اونم اصل اسم اسی نداده چون اصلا صاحب بار نمیشنواخته، رو پرونده وکیل گرفتیم تا بی گناهی برادرم ثابت کنیم، العان ۵۰ روز بازداشت موقته، تکلیف برادر من چی میشه؟؟ بعد چنه مدت دادش بنده تبرعه میشه

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود نتیجه و مدت زمان قابل پیش بینی نیست.

در این خصوص نمی توان پیش‌بینی کرد.

درود
زمان و نتیجه قابل پیش بینی نیست.

نتیجه قابل پیش بینی نیست.

با سلام نتیجه قابل پیش بینی نیست

بادرودوسلام نتیجه رسیدگی غیرقابل پیش بینی می باشد.

سلام
پروسه ی رسیدگی در دادگاه زمان بر هست و اگر میخواهید در زمان کوتاه تری به نتیجه برسید دلایلی که بتوانید از خود دفاع کنید جمع اوری کنید در هر صورت بستگی به دلایل و مدارک هست که بر علیه شما باشند یا نه