رفتم برای فسخ نکاح اقدام کردم، ۱۱ ماه کلا از عقد ما گذشته، میتوانم موفق شوم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۱۰ #50799927

با سلام
بنده در سه چهار ماه اول زندگی شک کردم که خانومم مشکل اعصاب روان داره و رفتار خشونت بار و مخل امنیت جانی دارد به همین دلیل بردمش دکتر اعصاب روان و چند جلسه ادامه دادم تا اینکه دکتر بهم گفت که زنت جنون داره حالا خواستم بدونم من که تازه به این موضوع پی بردم و نامه کلانتری و استشهاد محلی دارم الان رفتم برای فسخ نکاح اقدام کردم خواستم بدونم الان ۱۱ ماه کلا از عقد ما گذشته و من اظهار نامه دادم میتوانم موفق شوم یا چکاری دیگر لازم است احیانا
مرسی درود بر شما

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
طبق ماده۱۱۲۰قانون مدنی جنون هر یک از زوجین به شرط استقرار اعم از اینکه مستمر یا ادواری باشد برای طرف مقابل موجب حق فسخ است. البته باید توجه داشته باشید به شرط استقرار موجب حق فسخ است و یکی از شرایط دیگر اینکه طبق ماده ۱۱۲۴قانون مدنی عیب زن در صورت موجب فسخ است ک در حال عقد وجود داشته باشد بنابراین اگر همسر شما بعد از عقد ونکاح جنون بر او عارض شده باشد برای شما حق فسخ ایجاد نمیکند.