اگر اخرین روز مهلت اعتراض به رای دادگستری به روز جمعه بیافتد چه اتفاقی می افته؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۰۹ #50794033

شعبه بازپرسی برای من قرار منع تعقیب صادرکرده است و به شاکی مهلت ۱۰ روزه جهت اعتراض به رای رو داده است.باتوجه به اینکه روز ابلاغ رای ۲۸ تیر۱۴۰۰ است
و روز اقدام ۲۹ تیر۱۴۰۰ که جزئ ان۱۰روز محاسبه نخواهد شد و اولین روز ۳۰ تیر ۱۴۰۰شروع خواهد شد اخرین روز یعنی دهمین روز می افته روی روز جمعه ۸ مرداد ۱۴۰۰ ایا با این حساب که اخرین روز ۸ مرداد روز جمعه میباشد ان نیز محاسبه خواهد شد مبادا بازپرسی بگه چون اخرین روز اعتراض افتاده به روز جمعه ۸ مرداد ۱۴۰۰ به شاکی روز شنبه ۹ مرداد ۱۴۰۰ هم وقت اعتراض بده؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اخرین روز ، روز بعد تعطیلات می باشد

فردای روز تعطیل می شود اقدام کرد.

درود
بعد از تعطیلات می توانید اعتراض کنید.

با سلام
روز بعد از تعطیل می توانید اعتراض خود را ثبت کنید

باسلام
به موجب قانون اگه آخرین روز اقدام روز تعطیل باشه روز بعد از تعطیلی میشه آخرین مهلت شخص برای اعتراض به رای

چون آخرین روز تعطیل هست اولین روز پس از تعطیلی هم مهلت اعتراض دارد.

بادرودوسلام امکان اقدام بعدازروز تعطیلی می باشد.