آیا دفتر اسناد مبایعه نامه رو قبول دارد و سند میزند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۱۹ #50790291

عرض ادب و احترام

پدرم ۸ سال پیش فوت شدن، آپارتمانی بنامشون بود که یه قرارداد واگذاری داشت و سندهاش چون شهرکی بود آماده نشده بود وراث همه وکالت دادن به مادرم که ایشون انتقال بده اما چون سندش حاضر نبود فقط این آپارتمان رو با یک برگه تحویل مادرم دادن تا آماده شدن سند..حالا بعد گذشت سالها سندهاش آماده شده اما یکی از وراث که مادربزرگم هستن فوت شده و وکالت باطل شده..اما ما همون اوایل از مادربزرگم طبق سند مبایعه نامه سهومش رو بنام مادرم انتقال دادیم ..و با شهود ۵ نفره که همشون اتفاقا وراث مادربزرگم هستن و اثر انگشت امضا.. سوالم اینه الان که میخوایم سند بزنیم آیا مشکلی پیش میاد برامون؟
آیا دفتر اسناد مبایعه نامه رو قبول داره و سند میزنه بنام مادرم یا باید برای تایید مبایعه مارو میفرسته به دادگاه؟
یا اصلا مبایعه نامه قبول نیست و سروکارمون با وراث مادربزرگم؟
مشکل ما اینه که وراث مادربزرگم سهمی نمی خوان اما از ایران رفتن..و این مارو نگران کرده و هنوز اقدامی نکردیم..
با تشکر و قدردادنی از شما عزیزان.

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و عرض ادب
درسته که وکالت باطل شده اما مبایعه نامه شما کاملا معتبر هست و شما باید به اداره ثبت محل مراجعه کنید و تقاضای صدور سند بنام وراث بدین ( سهم مادربزرگتون طبق مبایعه نامه به مادرتون اضافه میشه )
و اگر اداره ثبت قبول نکرد از دادگاه اقدام کنید و حکم بگیرین
این مراحل کاری شما در اداره ثبت اسناد باید پیگیری شود

سلام، دفترخانه مجاز به استناد مبایعه نامه نبوده و شما بایست اثبات بیع و الزام به تنظیم سند علیه وراث متوفی مطرح نمایید.