اگر قیم مادرم بشوم، وظایف پدرم به عنوان همسر چه میشود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۹۷ #50776788

با سلام و خسته نباشید
مادر من چند سالی هست که متاسفانه دچار آلزایمر شده و
چون اموالی به نامش هست، من حکم حجرش رو از دادگاه گرفتم.
سوالی که از خدمتتون دارم این هست که اگر من به عنوان پسرش درخواست قیمومیت بدم، وظایف پدرم مثل دادن خرجی و نفقه و ... به چه صورت میشه؟ آیا میتونه از دادن اونها شانه خالی کنه؟ لازم به ذکر هست مادرم الان پیش پدرم زندگی میکنه و ما بچه هاش، براش پرستار گرفتیم.
با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پدر موظف به پرداخت نفقه است

درود
تکالیف قانونی پدر نسبت به همسر ارتباطی به قیمومیت ندارد .

باسلام پدرمکلف به پرداخت نفقه می باشد وبه قیمومیت شما ارتباطی ندارد.

پدر موظف به پرداخت نفقه می باشذ

با سلام ،وفق قانون زوج در مقابل زوج نیز تعهدات و مسئولیت هایی دارد و این مورد ربطی به عدم اجرای تعهدات زوج نخواهد داشت

تکالیف قانونی پدر نسبت به همسر ارتباطی به قیمومیت شما ندارد .

سلام قیم شدن شما باعث از بین رفتن تکالیف مالی پدر نخواهد شد.