بابت چکهای ثبت نشده شکایت کردم و هفته بعد جلسه رسیدگی است، پیشنهاد اساتید محترم در مورد موارد دفاعیه اینجانب در جلسه رسیدگی چبست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۱۳ #50775961

درود، بنده سال قبل. دو فقره چک سفید امضا به دوستی تحویل دادم، ایشان نیز با نوشتن مبلغ در دو چک با تاریخ یکسال بعد جهت خرید دین از بانک عامل اقدام نمود و مبلغ حدود پانصد میلیون از این طریق از بانک اخذ نمود، در قبال چکهای تحویلی نامبرده دو فقره چک شخصی با همان مبالغ و همان تاریخ به بنده تسلیم نمود که در موعد مقرر که یکسال بعد بود وصول کنم و با واریز به حساب از برگشت خوردن چکهای تسلیم شده به بانک جهت خرید دین ممانعت شود. لیکن ایشان به بهانه داشتن چک برگشتی از ثبت چکهای تحویلی تا یکسال خودداری کردند و سبب شد هر دو چک بنده برگشت بخورد و بنده نیز امکان وصول چک و رفع اثر را نداشتم. که سبب بروز مشکلات متعدد در مراودات تجاری بنده با عنایت به قوانین جدید گردید. حال من نیز بابت چکهای ثبت نشده شکایت کردم و هفته بعد جلسه رسیدگی است، پیشنهاد اساتید محترم در مورد موارد دفاعیه اینجانب در جلسه رسیدگی چبست؟ سپاسگزارم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
توضیحاتتون و طی لایحه ای با پیوست مستتداتی که دارید به دادگاه ارائه دهید.

سلام
موارد مطروحه امکان ارائه به عنوان دفاع را دارد میتوانید در قالب لایحه از طریق دفتر خدمات قضایی به شعبه ارسال کنید

سلام و عرض ادب
همین توضیحات را به طور کامل تر و شفاف تر در جلسه ی رسیدگی ارائه دهید ، ان شاءالله پیروز خواهید شد .

با درود. ارزش چکهای ثبت نشده در سامانه بمنزله سند عادی خواهد بود؛ لذا درصورت اثبات مدیونیت صاحب حساب چکها بشما ،خوانده بپرداخت وجوه چکها در حق شما محکوم خواهد شد.

باسلام
با عدم ثبت چک، چک سند عادی تلقی شده و با اثبات تحقق شما، خوانده محکوم خواهد شد

عدم ثبت چکها در سامانه باعث استناد به انها به صورت سند عادی شده و با اثبات استحقاق دریافت وجه توسط شما امکان صدور رای به نفع شما وجود دارد .

باسلام
درصورت عدم ثبت چکها سند عادی خواهد بود