شکایت از خانواده، ممکن است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۴۵ #50766637

سلام
من دختر۱۶ساله ام مادر و پدرم خیلی وقته جدا هستن و مادرم یه سال اخیر شوهر کردن و این دوتا مث توپ از بچگی تا الان پرت کردن و با بچه بازیا شون و کاراشون تو فشارم من یه مدت پیش مادرم بودم که شوهر شبا من دعوا کرد و مامور اورد‌ و منو از خونه بیرون کرد و منو گف برم پیش پدرم و من نمیتونم پیش پدرم و برادرم، واقعا صبرم تموم شده مادرم گف نمیخواد منو، این خلاصه زندگی منه جون خیلی بلنده و آزارو اذیت خیلی‌ شدم که دیگه چشم دیدن مادر پدرمو ندارم.
من میتونم ازشون شکایت کنم؟
آخرش فایده ای داره؟یامن میرم بهزیستی؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید
میتوانید شکایت ترک انفاق از پدرتان بنمایید

سلام
مادر شما تکلیفی به نگهداری و پرداخت نفقه شما ندارد هم نگهداری و حضانت شما با توجه به اینکه دختر هستید و هنوز ازدواج نکردید هم نفقه شما با پدر است لذا به طرفیت پدرتان دادخواست در هر دو مورد بدهید.

با سلام شما می توانید شکایت ترک انفاق را برای پدر خویش مطرح نمایید

سلام
با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید
می توانید از پدرتان نفقه مطالبه کنید
ولی مادرتان تکلیفی در قبال پرداخت نفقه ندارد

سلام
شما نمیتوانید شکایت کیفری کنید
امامیتوانید علیه پدر دادخواست مطالبه نفقه بدهید
همچنین از طریق شماره ۱۲۳ اورژانس اجتماعی هم میتوانید راه حلی پیدا کنید

با اورژانس اجتماعی تماس گرفته و شکایت کنید

دوست عزیز شما دقیقا قصد چه نوع شکایتی دارید؟
اگر شکایت ترک انفاق کنید
بله می توانید از پدرتان نفقه مطالبه کنید
ولی مادرتان تکلیفی در قبال پرداخت نفقه ندارد
هرچند بهتر است از پدر و مادر شکایتی نکنید
و با تماس با اورژانس اجتماعی۱۲۳ به صورت رایگان راهکار بخواهید