منظور از خسارت تاخیر تادیه چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۸ #50761842

سلام
من دو سال پیش از کسی ۲۰ میلیون پول قرض گرفتم میخواستم بدونم تحت چه شرایطی طلبکار میتونه مبلغ بیشتری رو از من مطالبه کنه؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتیکه در تاریخ سررسید مبلغ را پرداخت ننمایید میتوانند درخواست خسارت تاخیر تادیه نمایند.

سلام
اولا موضوع بستگی به نحوه توافق طرفین دارد و ثانیا چنانچه ایشان سابقا وجه را از شما مطالبه نموده باشد و شما از پرداخت ان امتناع نموده باشید در این صورت میتواند تقاضای محکومیت شما به پرداخت اصل مبلغ و خسارت تاخیر در تادیه از زمان مطالبه تا صدور رای را نماید

سلام. قرارداد فی مابین چگونه هست؟ اگر قراری در میان نباشد از روزی که از شما مطالبه کنند و مبلغ را شما پرداخت نکنید خسارت تاخیر تادیه تعلق خواهد گرفت. مطالبه پول هم معمولا با اظهارنامه انجام میشود.