توانایی نگهداری فرزندان را ندارم؛ قانونا چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۳۴۸ #50758823

سلام
دادکاه حکم طلاق من بدون بخشش مهریه صادر کرد ولی هنوز محضر اقدام نکردم و حضانت دو پسرم رو دادگاه به پدرشون داد
در حال حاضر وقتی پسرانم از منزل من به منزل پدر رفتند به خانه تخلیه شده توسط پدر و گذاشتن وسایل ولباس آنها در راهرو مواجه شذند و پس از تماس پدرشان اعلام داشته پیش مادرتون برید یا برید بهزیستی

من هر هفت ماه یک سکه مهریه تعیین شد و درامدی ندارم و طبقه پایین منزل پدرم زندگی میکنم

پدر فرزندانم استعلام دادگاه برای حقوق ایشان ۱۱ ملیون تومان میباشد و جواب بچه ها نمیدهد و به کذب عنوان میکند که در ماشین میخوابد و صاحب خانه بیرون کرده
در صورتی که خانه ای که مثتثنی الدین شده بود را ۶ ماه قبل فروخته و خانه دارد

هیج آدرسی نداده و می‌گوید پیش بچه ها امنیت جانی ندارد و نمیخواد آنها را و نفقه دادکاه معلوم کند میدهد مادرشان نگه دارد با اینکه هفته ای چند روز پیش من بودند

من توانایی نگهداری آنها که دو پسر ۱۳ ساله دوقلو هستند نداشته و اقساط مهریه هم با جلب و هزار داستان میدهد و چه کاری می‌توانم انجام دهم

لطفا راهنمایی کنید دو پسر هستند و نمیدانم چه کاری می‌توانم انجام دهم
ایا به راحتی می‌تواند دو پسر خود رها کند ؟
ممنون از کمک و راهنمایی

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای نفقه اولاد میتوانید دادخواست بدهید.

با درود برای نفقه فرزندان دادخواست بدهید

با سلام طبق حکم دادگاه حضانت با پدر آنهاست و نفقه آنها را نیز باید پرداخت نمایید و شما از پدرشان شکایت نمایید

با سلام
حضانت و نفقه بر عهده پدر است

بادرودوسلام نفقه فرزند با پدر می باشد‌.

باسلام
طبق قانون اکنون فرزندان شما بایستی در حضانت پدر باشند و اگر ایشان از این وظیفه امتناع میکنند بایستی از طریق قانون اقدام بفرمائید و نیز میتوانید جهت مطالبه نفقه فرزندان اقدام نمایید

با سلام برای نفقه فرزندان میتوانید دادخواست بدهید