لطفا نرخ دیه را تعیین کنید؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲,۴۸۳ #50756741

سلام سوالی داشتم خدمتتون اگه راهنماییم کنین ممنون میشم
برام نامه دادگاه به این شرحه:
۱:کبودی بازوی راست یک و نیم هزارم دیه کامل
۲:حارصه بازوی راست ابروی راست ساعد راست ۲ درصد دیه کامل
۳:یک عدد دامیه و دوعدد حارصه پل بینی ۴ درصد دیه کامل
۴:حارصه بینی در سمت راست ۱ درصد دیه کامل
۵:کبودی ران چپ یک و نیم درصد دیه کامل
۶:حارصه قدام مچ پای چپ و حارصه قدام ساعد راست ۱ درصد دیه کامل
۷:ارش تورم متوسط مچ پای راست نیم درصد دیه کامل
۸:حارصه ساق پای راست نیم درصد دیه کامل
۹:حارصه مچ پا ساعد چپ و ناحیه فوقانی ران چپ چهار و نیم هزارم دیه کامل
۱۰:شکستگی بینی ۶ درصد دیه کامل
۱۱:کبودی خلف و ساق پا و دوعدد پهلو شش هزارم دیه کامل
ممنون میشم بفرمایین مبلغ کل چقدر میشه

مشاوره حقوقی دیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

محاسبه دیه از طریق قسمت محاسبات حقوقی سایت بنیاد وکلا انجام میشود لطفا به قسمت مربوطه مراجعه نمایید .

سلام
با توجه به متغیر بودن نرخ دیه هر ساله و اینکه در نهایت در زمان پرداخت میزان آن مشخص می شود تعیین دقیق نرخ دیه مواردی که فرمودید با اجرای احکام است.

با سلام و آرزوی سلامتی روز افزون
با توجه به اینکه مبلغ دیه ی سال جاری ۲۷۰۰۰۰۰۰۰تومان است،هر کدام از درصد های فوق را جداگاه در ۲۷۰۰۰۰۰۰۰ضرب کنید و پر نهایت همه ی آن نتایج را با هم جمع نمایید.
این مبلغ اگر صدمه بصورت غیر عمد باشد ،باید در طول دوسال پرداخت شود از سوی ضارب.
موفق باشید

درود بر شما
ارزوی سلامتی برای شما دارم

دیه جراحات وارده بر شما برابر ۴۵ میلیون و ۲۲۵ هزار تومان است .
دیه شکستگی بینی باستناد رای وحدت رویه ۷۶۱ دیوان عالی کشور ۱۰دردصد تعیین شده است ولی برای شما ۶ درصد لحاظ شده است

محاسبه دیه بااجرای احکام کیفری است

با سلام.
دیه شما را اجرای احکام کیفری محاسبه خواهد کرد.