حالا که نفقه را میدهد، چرا صادر میشود طلاق؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۳ #50756606

سلام.چرا بعضی از قضات با وجود ماده ۱۱۲۹ قانونی مدنی زمانی که زوج بعد از محکومیت در ترک انفاق نفقه را واریز میکند حق طلاق صادر میکنند به بهانه عسر و حرج؟ در حالی که در این ماده صراحتا قید شده که اگر زوج محکوم به ترک انفاق شود و نفقه را ندهد برای زن حق طلاق ایجاد میشود حال که اقا نفقه را میدهد چرا صادر میشود طلاق؟ این غیر قانونی نیست؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عدم پرداخت نفقه مستمرا به مدت ۶ ماه موجب صدور حکم به طلاق میگردد.

پرداخت نکردن نفقه به مدت ۶ ماه از تاریخ صدور رای به محکومیت زوج به پرداخت نفقه از موجبات طلاق خواهد بود

سلام
نفقه زن بر عهده شوهر است که یکی از شروط و تعهدات مرد می باشد چنانچه از پرداخت نفقه خودداری می کنید این غیر قانونی ا ست که زوجه در عسر و حرج و سختی به دادگاه جهت اثبات ترک انفاق با استناد به شرط مندرج در سند ازدواج می تواند اقدام کند جهت طلاق

حکم طلاق در این موارد با استناد به شرط ضمن عقد مندرج در سند ازدواج صادر میشود . مطابق یکی از شروط و تعهدات مندرج در سند ازدواج ، زوج به زوجه وکالت داده تا چنانچه بیش از ۶ ماه از پرداخت نفقه خودداری کند اقدام به طلاق نماید . لذا با توجه به اثبات ترک انفاق شما در حکم محکومیت به نفقه ، درخواست طلاق زوجه پذیرفته شده و این امر منافاتی با ماده ۱۱۲۹ ندارد .

باسلام
درصورتی که محکوم به پرداخت نفقه شودونفقه روپرداخت نکندحق طلاق به زوجه داده میشودامادرصورت پرداخت میتواندبه طلاق اعتراض کند.