راهکار پیشنهادی جهت رد اعسار در مرحله تجدید نظر چیست؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۴۱ #50756550

با سلام
طی حکم صادره خوانده که در مشاور املاک فعالیت دارد به پرداخت خسارت محکوم شده ، اما ایشان با ارائه مدارک و شهود به دروغ خودرا راننده تاکسی معرفی کرده و اعسار ایشان پذیرفته شده است
حال با توجه به اینکه جواز کسب مشاور املاک بنام شخص دیگری ست و فقط شماره تلفن خوانده روی شیشه مغازه و کارت ویزیت درج شده و همچنین ر برگ ضمیمه دادخواست اعسار هیچ اشاره ای به دارایی های بانکی خود نکرده و خودرو و منزل خودرا در دوسال پیش بنام همسر خود منتقل کرده که اینها تماما به منظور فرار از دین بوده ، راهکار پیشنهادی جهت رد اعسار در مرحله تجدید نظر چیست؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما می توانید دلایل خود که اثبات کننده تمکن ایشان است را به موجب لایحه اعلام نمایید

باسلام. مدارک اثباتی تمکن ایشان راضمن لایحه ارائه دهید.

باسلام و درود با تنظیم لایحه ای دلایل خود را مبنی بر تمکن مالی ایشان ارائه نمایید.

وقت بخیر بایستی دلایل خویش مبنی بر تمکن مالی ایشان را ارائه دهید

با تنظیم لایحه ای تمکن مالی ایشان را اعلام کنید

بایستی دلایل خویش مبنی بر تمکن مالی ایشان را ارائه دهید

باسلام . معاملات قبل از صدور حکم قطعی مشمول فرار ازدین نیست . برای اثبات عدم اعسار ایشان می توانید ضمن تقدیم لایحه ادله و مستندات خود را بیان کنید و درخواست رد اعسار ایشان را از دادگاه بخواهید . جهت تنظیم لایحه از متخصصین بنیاد کمک بگیرید