شرایط ازدواج مجدد چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۲۱ #50744931

سلام
اگر زنم ناشزه بشه و رای دادگاه واسه ازدواج مجدد رو بگیرم و ازدواج مجدد کنم. بعد چند ماه زن اول امادگی تمکین کنه باید خونه جداگانه واسش بگیرم یا میتونم همون خونه که دارم با زن دومم زندگی میکنم رو اعلام کنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر توافقی بین زوج و زوجه در خصوص زندگی در خانه مشترک با همسر دوم حاصل نگردد، شما مکلف به اداره هر دو زوجه بصورت مستقل هستید.

با درود می‌بایست منزل مستقل و متناسب با شان زوجه تهیه شود

سلام
به نظر باید اقدام به تهیه منزل جدا نمایید مگر انکه همسر اول حاضر به تمکین در همان خانه باشند

سلام
باید منزل جدادگانه ای تهیه شود

باید برای همسر اول منزل جداگانه تهیه کنید

سلام، یکی از شرایط دادگاه برای دادن اجازه ازدواج مجدد، احراز تمکن مالی است. باید بتوانید برای آنها در صورت تمکین مسکن مناسب جداگانه تهیه کنید و نفقه آنها را پرداخت کنید .