غیر از مهریه چه حقوقی رو میتونم مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۳۳۶ #50742805

با سلام. شوهر من به تازگی مرحوم شده و چیزی به نام من نکرده بود در زمان حیات. الان که انحصار وراثت شده چیزی به من نرسیده و خونه ای توش زندگی میکردیم هم به ورثه رسیده. از کارشناسان عزیز تقاضا دارم منو راهنمایی کنن
باتشکر

مشاوره حقوقی ارث
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مهریه شما قابل توقیف ومطالبه است

باسلام
مهریه شما قابل توقیف ومطالبع است
همچنین سهم الارث شما یک هشتم از کل اموال شوهرتان است

اگر منظور شما از طرح این پرسش این باشد که همسر شما قبل از فوت خانه را به نام وراث دیگر انتقال داده در این صورت حق هرگونه اقدام از شما ساقط است و اگر این انتقال انجام نیافته باشد شما می توانید با درخواست صدور اجرائیه در خصوص مهریه که جزء دیون ممتازه است نسبت به توقیف و برداشت کامل مبلغ مهریه از فروش ملک مسکونی اقدام نموده و در مرحله بعدی نسبت به مطالبه سم الارث که همانا یک هشتم با داشتن فرزند و یک چهارم درصورت نداشتن فرزند و همچنین اجرت المثل از کلیه ماترک متوفی اقدام نمایید

شما هم مهریه و ارثیه بهتون تعلق می گیرد پس باید دادخواست خود را تقدیم کنید

شما می‌توانید مهریه ، اجرت المثل ایام زوجیت و یک هشتم اموال را مطالبه کنید

هم سهم الارث و هم مهریه را می توانید به اجرا گذارید

با سلام..
در اینخصوص شما می توانید بعد از یک هشتم سهم‌الارث، بقیـه اموال را در قبال طرح دادخواست مطالبه مهـریه بطرفیت وراث، توقیف نمائید..
موفق باشـید..