مطالبه ی دین از زوج چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۶۹ #50732471

دو سال پیش به اجبار شوهرم ۴۰ میلیون وام گرفتم و ضامنان من کسای دیگه هستن او در عوض این مبلغ بهم گفت که اقساط وام را خودش میدهد اما مقداری از انها را پرداخت و بقیه رو حاضر نیست بده و لج کرده من هم چون ۱۵ میلیون از ۴۰ میلیون را جهت رهن خانه در دستگاه پوز بنگاه کشیدم و قولنامه به نام اوست در قالب قرض ان ۱۵میلیون را از او شکایت کردم مدارکمم پرینت حساب دو شاهد است او میتواند باتوجه به اینکه ضامنان من افراد دیگه هستند بگوید این وام بوده و من قسطاشو میدادم یا پرینتهای پرداختش را بیاورد اصلا ربطی به موضوع قرض دارد؟
چون من با این واما واقعا گیر افتادم او هم دارد از این قضیه سواستفاده میکند به نظرتون من میتوانم حقم را از او بگیرم؟
برگ برنده ی او چیست اگر بخواهد ادعایی کند؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مخاطب گرامی برای احقاق حقوق خود میتوانید ضمن ارسال اظهارنامه با مدارک بانکی و شاهد حق خود را طی دادخواستی مطالبه کنید

سلام
شما میتوانید اول اظهارنامه ای مبنی بر مطالبه طلب به مبلغی ک پرداخت کرده اید برایشان بفرستید
و بعد از آن دادخواست مطالبه طلب در دادگاه مطرح نموده و مستندات خود را فیش واریزی و شهادت شهود قرار دهید.

سلام
با توجه به اینکه شما مدعی پرداخت مبلغ وام به همسرتان می باشید باید مراتب به اثبات برسد که مناسب‌ترین راه جهت این موضوع استفاده از شهادت شهود می باشد

هر کس مدعی حقی باشد باید آن را اثبات کند و مدعی‌ علیه هر گاه در مقام دفاع مدعی امری شود که محتاج به دلیل باشد، اثبات امر بر‌ عهده او است.

سلام و درود
تنها راه وصول وجه پرداختی به بانک باتوجه به اینکه شما وام گیرنده هستید و شوهرتان جزو ضامنین هم نیست مطالبه مهریه است، از طریق مطالبه مهریه میتوانید کلیه اموال موجود شوهرتان را توقیف کنید.
موفق باشید.

سلام. در مورد وام همه چی به اسم شما است شوهر فقط از وام استفاده کرده است. چیزی علیه ایشون ندارید ایشون فقط میتونند با انکار از همه چیز مبری بشوند، همچنین بابت قرض هم ، شوهر شما جرمی مرتکب نشده تا از او شکایت کیفری بکنید.. تنها راه شما به جریان انداختن مهرتان است تا ایشان را بترسانید که قسطهایشان را بدهد