آیا شکایت مجدد بعد از رضایت امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳,۹۹۰ #50704168

سلام
من چند روز پیش یک درگیری برام پیش اومد که با پلیس تماس گرفتیم و پلیس اومد و دو طرف رضایت دادیم و رفتیم می خواستم بدونم اون طرف دوباره می تونه شکایت کنه یا امکانش نیست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
در صورت گذشت شاکی امکان شکایت مجدد وجود ندارد

سلام اگر رضایت بدون قید و شرط بوده ، امکان عدول از آن وجود ندارد .

اینکه پلیس امده ،هنوز به مرحله ی شکایت نرسیده است
و پلیس احتمالا برای برداشت صورت جلسه امده است
و بستگی به صورت جلسه ای ک تنظیم شده است دارد

بسمه تعالی . خیر . رجوع از رضایت فقط با حادث شدن امر جدید با موافقت دادستان محترم امکان پذیر است . مثال : شخصی با اتومبیل جرح غیر عمدی مرتکب میشود و مجروح رضایت میدهد اما پس از مدتی عارضه ایی با عاملیت همان تصادف بر مجروح حادث و علت همان تصادف بیان میشود لذا مجروح علی رغم رضایت میتواند شکایت جدید مطرح کند مگر اینکه در رضایت نامه حق شکایت در آینده نیز سلب گردد و عواقب آنرا مجروح خودش تقبل نماید .
یا رضایت نامه ایی که قبل از عمل جراحی از مریض گرفته میشود و در آینده عارضه ایی حادث میشود که از سهال انگاری پزشک یا عوامل بیمارستان حادث گردد . اما رضایت صرف یک حادثه یا نزاع بدون حدوث امر جدید قابل رسیدگی نیست . والله و اعلم

باسلام
شکایت که میتواند بکند اما اینکه به نتیجه برسد یا نرسد.بستگی دارد به متن رضایت تنظیم شده توسط پلیس۱۱۰ که چگونه وباچه متنی تنظیم شده است

خیر . امکانش نیست