مراحل طرح شکایت برای گرفتن ارث پدری از برادر و خواهر چگونه است؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۹,۹۹۳ #50695531

پدربزرگم تقریبا ۸ سال پیش فوت کرده و یک خانه هزار متری در روستا به ارث گذاشته که از زمان فوتش تمام مدارک خونه و زمین را عمه ها و عمویم که ساکن کرج هستند با خود برده اند و وقتی صحبت تقسیم ارث به صورت توافقی می شود از همان ابتدا به بهانه های مختلف طفره می روند و مشخص است که نمی خواهند سهم پدرم را بدهند پدرم الان دوسال است که سکته کرده ولی قادر به حرف زدن ناقص و راه رفتن با واکر هست پدرم که ساکن شهر اراک هست،
چگونه می تواند برای گرفتن سهم الارث خود اقدام کند؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس از اخذ گواهی انحصار وارثت دادخواست تحریر و تقسیم ترکه را مطرح نمایید تا رسیدگی گردد

با سلام و احترام
درخواست انحصار وراثت دهید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم ترکه دهید

با سلام ابتدا باید درخواست انحصاروراثت بدهید تا وارث پدربزرگتان مشخص بشوند ،سپس با ارسال اظهارنامه رسمی از طریق دفاترخدمات قضایی به نشانی وراث ،از انها درخواست کنید اقدامات لازم جهت تقسیم ترکه را انجام بدهند درغیر اینصورت ، درهمان اظهارنامه قید کنید از طریق مراجع قانونی اقدام به طرح دعوی تقسیم ترکه و مطالبه خسارت ویا اجرت المثل ایام تصرف سهم پدر تان مینمایید ، ضمنا اعلام نکردن ملک پدربزرگتان سابقه ثبت رسمی دارد یا سند ان عادی است .

سلام
با دردست داشتن انحصار ورثه :دادخواست تقسیم ماترک به طرفیت کلیه وراث اگر قابل تقسیم نباشد فروش ماترک

در صورت وجود رابطه سببی و یا نسبی با مورث باید موضوع بررسی شود
، طرح دعوی حقوقی برای اثبات حق پیشنهاد می گردد.

سلام وقت بخیر
با تنظیم دادخواست انحصار وراثت توسط پدر ورثه مشخص شده و سپس می تواند دادخواست مهر و موم و تقسیم ماترک را تنظیم و پیگیری نمایند

پس از اخذ گواهی انحصار وارثت دادخواست تحریر و تقسیم ترکه مطرح کنید .