مراحل عملی طرح یک دعوای کیفری را از اولین اقدام تا آخرین مرحله را توضیح دهید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۹ #50694050

با عرض سلام و ادب خدمت حقوقدانان بزرگوار.. اگه امکان داره مراحل عملی طرح یک دعوای کیفری را از اولین اقدام تا آخرین مرحله بطور کامل برای بنده تشریح بفرمایید...ممنونم

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
توضیحات جناب آقای برزانی کامل و عالی میباشد

سلام و درود
ابتدا ثبت شکواییه در دفتر خدمات قضایی که پس از چند روز پیامک ثبت شعبه براتون میاد که با مراجعه به شعبه تحقیقات شروع میشود و تحقیقات از طریق کلانتری معمولا شروع و به دادسرا ارسال میشود، در صورتی که دلایل مبنی بر توجه اتهام به متهم کافی باشد کیفرخواست صادر میشود و پرونده به دادگاه کیفری دو یا یک ارجاع میشود برای رسیدگی اصلی، پس از تشککیل جلسه حکم بدوی صادر که مهلت بیست روزه برای تجدیدنظرخواهی دارد، پس از قطعیت حکم در صورت صدور حکم مبنی بر مجازات متهم(مجرم) پرونده جهت اجرای حکم به اجرای احکام کیفری ارسال میشود و حکم اجرا میشود.
موفق باشید.