مدت باز بودن پرونده مهریه چقدر است؟

پرسیده شده
۳۳ پاسخ ۷۲۳ #50667910

سلام خدمت کارشناسان محترم من از اونجایی که حق طلاق رو به خانومم داده بودم و یکسال پیش ایشون برای طلاق اقدام کردند و مهریه رو هم به اجرا گذاشتن. طلاق رو غیابی گرفتند و پرنده مهریه رو هم معلق گذاشته و هیچ اقدامی نمیکنه . سوال من اینه که تا چه زمانی میتونه پرونده رو باز نگه داره که من از بلا تکلیفی در بیام و حسابهای مسدودم هم باز بشه هم اینکه ببینم اگر بخشیده که ازدواج کنم اگر قراره بدم که بدونم .الان اینجوری برای اینده نمیتونم تصمیم بگیرم . مبخام بدونم تکلیف من چی میشه و چطوری میتونم رضایت بگیرم یا اینکه تا چه مدت میتونه از این اهرم فشار استفاده کنه با تشکر از شما

مشاوره حقوقی مهریه
۳۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید تاز یمانی که مهریه پدارخت نشده پرونده مختومه نخواهد شد .

با سلام واحترام
در صورتی که حق طلاق در قبال بذل مهریه باشد با ثبت طلاق و بذل مهریه می توان پرونده مهریه را مختومه کرد، لیکن اگر وکالت در قبال بذل بخشی از مهریه باشد پرونده نسبت به مهریه مفتوح می ماند.

درود:شما می توانید به اجرای احکام شعبه مربوطه مراجعه کنید نسبت به پرداخت مهریه یا تقسیط ان ،ولی پرونده در حاضر باز است.

سلام با پرداخت مهریه پرونده مختومه و حساب از توقیف آزاد میشه ...

سلام . در رای غیابی نسبت به حقوقات شرعی همسرتان اشاره شده است در صورتی با اخذ مهریه اقدام‌ب طلاق نموده اند به اجرای احکام مراجعه نمایید در صورت عدم‌تقسیط نسبت به اعسار و تقسیط مهریه اقدام نمایید

با سلام.اولا آن طور که از سوال شما برداشت میشود .حضرتعالی وکالت در طلاق داده اید .این که وکالت در طلاق در قبال بذل و بخشش مهریه بوده ذکر نکردید.این که بذل کرده اند یا نه حتما در دادنامه ذکر شده با مراجعه به وکالتنامه که در دفاتر اسناد رسمی اعطا کرده اید هم میتونید متوجه بشید که بذل کرده اند یا خیر .اگر بذل کرده اند با ارائه دادنامه ی قطعیت یافته به اجرا ثبت یا اجرای احکام دادگاه(مرجعی که مسدود کرده ) تقاضای رفع مسدودی کنید تا زمانی که مهریه را پرداخت ننموده اید یا برای اعسار از پرداخت آن اقدام ننموده اید پرونده شما مفتوح است.برای اعسار اقدام کنید سپس بعد از قطعیت حکم پذیرش اعسار نسبت به رفع توقیف اقدام نمایید.

سلام
تا زمان تعیین تکلیف مهریه پرونده مفتوح خواهد بود.