انتقال سهام بورس متوفی به وراث چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳,۰۸۷ #50650131

سلام وقت بخیر
سوالی درباره انتقال سهام (بورس) متوفی به ورثه دارم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی ارث
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سهام درصورتی که بورسی باشددرکارگزاریهای عامل قابل نقل وانتقال هست

در دفاتر اسنادرسمی قابل انتقال است

برای واگذاری سهام بورسی بعد از اخذ گواهی حصر وراثت و مالیات بر ارث نماینده وراث با داشتن وکالت نامه به شرکت که متوفی در ان سهام دار بوده همون کارگزاری مراجعه تا برگ تفکیک شده سهام و و صورت جلسه انتقال سهام به ورثه در یافت کند بعد با گرفتن برگ تفکیک سهام از شرکت به دفتر پیشخوان مراجعه و درخواست گواهی نقل وانتقال سهام بدهد تا برای هر ورثه گواهی نقل وانتقال سهام صادر شود

سهام هم جزیی از دارایی متوفی میباشد و بعد از فوت میبایست انحصار وراثت انجام شود و اگر سهام بورسی باشد از طریق کارگزاریها سهم ها تقسیم میشود و با مراجعه وارث و یا نماینده ایشان(که باید جزیی از وراث باشد) و پس از پرداخت مالیات بر ارث اوراق بهادار و سهام متوفی بر اساس گواهی حصر وراثت قانونی انتقال می یابد
و اگر سهام عدالت باشد از طریق دفاتر پیشخوان دولت بعد از انحصار وراثت بسته به سهم انجام خواهد شد

با سلام
اگر متوفی سهام عدالت دارد بایستی با اخذ برگه انحصار وراثت اقدام نمایید و در صورت داشتن سهام عدالت یا سهم بورسی به نسبت سهم الارث هر وراثی به نام انها انتقال یا در صورت فروش به حساب وراث واریز میگردد

سلام. لازم هست وراث انحصار وراثت داشته باشند و مالیات سهام را هم پرداخت کنند سپس توسط کارگزاری به فروش رسانده و تقسیم نمایند. یکی از وراث می تواند وکالت انجام کار را برعهده گیرد.

سهام در صورتی که بورسی باشد در کارگذاری های عامل قابل انتقال است