آیا مسکن مهر در شرایط خاص قابل توقیف است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۳۸۰ #50650

گویا سوال را واضح بیان نکردم. همسرم 150 میلیون توقیف کرد. با درخواست من بابت رهن خانه 20 میلیون آن آزاد شد.بهد از آن همسرم مسکن مهر را که قابل سکونت نیست توقیف کرد. حالا قاضی گفته 20 میلیون را بیاور تا مسکن مهر آزاد شود. اگر چنین کاری بکنم دیگر پولی ندارم که مسکن رهن کنم. حال با این شرایط آیا مسکن مهر قابل توقیف است؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

توقیف مسکن مهر بین قضات سلیقه ای میباشد ولی اکثریت مسکن مهر را غیر قابل توقیف میدانند لذا در صورتی مسکن مهر جزء مستثنیات دین باشد باید در آنجا سکونت داشته باشید و بنابراین باید 20 میلیون تومان را پرداخت کنید تا مسکن جزء مستثنیات دین باشد.