ایا برای گرفتن پاسپورت وقتی اقا ایران نیست با اجازه او لازم است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۹۹ #50649156

بنده ۱۵ ماهه همسرم از ایران خارج شده و پاسپورت من را برده و من شکایت کردم از همسرم حکم جلب نفقه و مهریه را گرفتم و او را ممنوع الخروج کردم و صورت جلسه ای از کلانتری دارم که این اقا از ایران رفته و دیگر برنمیگردد ایا برای گرفتن پاسپورت وقتی اقا ایران نیست با اجازه او لازم است؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتی که ایشان مرتبه اول به شما رضایت بابت اخذ پاسپورت داده باشند، دیگر تا زمانی که از اجازه خود عدول نکرده باشند نیاز به رضایت مجدد ایشان نیست.

میتوانید از دادستان محل اقامت خود مجوز لازم را درخواست نمایید

با سلام
اگر قبلا اجازه خروج به شما داده و شما پاسپورت مستقل دریافت کردید نیازی به اجازه مجدد نیست مگر از اذن خود عدول کرده باشد

بله تا زمانی که عقد شما منفسخ نشه و حکم طلاق غیابی از طرف دادگاه برای شما صادر نگردد کماکان همسر قانونی ایشان محسوب و صدور پاسپورت برای شما مستلزم اخذ رضایت از وی میباشد که شما نیز در حال حاضر قادر به گرفتن طلاق بصورت غیابی می باشید.
مؤید باشید