برای ابطال شناسنامه و کارت ملی در حال حاضر چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۶۲۵ #50638354

با سلام
شخصی که سال ۹۳ فوت شده و هنوز شناسنامه و کارت ملی آن توسط بستگانش ابطال نشده و در حال حاضر نیازمند گواهی فوت هستند .
جریمه ای که برای عدم ابطال در مدت ۶ سال در نظر میگیرند تقریبا چه مقدار است؟

مشاوره حقوقی ابطال شناسنامه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام . در حال حاضر افرادی که در بیمارستان فوت می شوند گواهی فوت آنها در بیمارستان صادر می شود و سازمان آرامستان ها به استناد به گواهی فوت بیمارستان اقدام به دفن متوفی می نماید. در گواهی فوت متوفی توضیحات علت مرگ و تاریخ دقیق مرگ وجود دارد و یک برگ آن در اختیار سازمان آرامستان ها قرار می گیرد . اگر مورد شما مربوط به فوت در بیمارستان است ابتدا از طریق بیمارستان مربوطه اقدام کنید شاید در قسمت بایگانی بیمارستان گواهی فوت موجود باشد. در غیر این صورت باید به آرامستان ها مراجعه نمایید.

با درود به اداره ثبت احوال مراجعه کنید

با سلام از طریق اداره ثبت احوال موضوع را پیگیری نمایید

با مراجعه به اداره ثبت احوال موضوع را پیگیری نمایید

به اداره ثبت احوال مراجعه نمایید

رسیدگی ب تمامی موارد مذکور در صلاحیت اداره ثبت احوال هست
بنابر این ب همانجا مراجعه نمایید

بادرودوسلام ازطریق اداره ثبت احوال پیگیری نمایید.