آیا بنگاه دار معاونت در کلاهبرداری داشته؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۹ #50636521

بنده اتاقی در حد ۲۵ متر را در بنگاه از شخص الف اجاره کردم و قراردادی بین ما بدون مهر بنگاه منعقد شد بعد از مدتی فهمیدم که شخص الف خودش مستاجر است و مالک اصلی بنگاه دار میباشد در واقع بنگاه دار خانه خود را در اختیار شخص الف گذاشته بود تا اجاره دهد ... بعد اطلاع از موضوع بنگاه دار مثل روز اول شخص الف را مالک اصلی خواند و کلا طفره رفت تا اینکه شخص الف متواری شد و کار به شکایت کشید در دادگاه بنگاه دار گفت در میانه کار متوجه این شده که شخص الف ملک او را به ما اجاره داده ولی صبر کرده تا قرارداد تمام شود ....بنگاه دار علاوه بر مدت اتمام قرارداد یک ماه دیگر نیز بیشتر صبر کرد الان سوال من اینه این وسط ایا ما به پولمون میرسیم ایا بنگاه دار معاونت در کلاهبرداری داشته ؟ وکیل بنگاه دار اومد تو دادگاه گفت انگار مالک میتونسته چنین کاری بکنه و تو قانون هست ایا چنین چیزی هست واقعا؟ بنگاه دار که خودش باعث شد این بلا سر ما بیاد ایا مجرم نیس؟ ممنون

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
موضوع سوال شما کیفری نیست وطبق ماده ۴۷۴قانون مدنی مستاجرمی تواند عین مستاجره رابه دیگری اجاره بدهدمگر در عقد اجاره خلاف ان شرط شده باشد.