میخوان جهیزیه رو از من بگیرند؛ حدودا چقدرش به من میرسد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۱۰ #50631348

خانم بنده شش ماهه فوت کرده ویه بچه شش ماهه داریم الان پدر مادر خانمم میخوان جهیزیه رو از من بگیرن میخواستم بدونم جهیزیه که حدودا ۱۰۰ میلیون هست چقدرش به منو دخترم میرسد ممنون میشم اگه جواب بدید خیلی واسم مهمه

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به نسبت سهم الارث هر کدام از ورثه ارث می برند . شوهر یک چهارم از صد میلیون تومان و پس از پرداخت سهم یک سوم پدر و مادر بقیه به فرزند می رسد .
موفق و پیروز باشید .

حدودا ۲۵ میلیون تومان به شما و سی سه میلیون خرده ای به پدر و مادرهمسر مرحومتان بقیه به دخترتان۴۱ میلیون ۶۰۰ یعنی حدود ۶۶ میلیون و ۶۰۰ هزارتومان خرده ای به شما دخترتان می رسد

مطابق با سهم الارث شما یعنی یک چهارم، مگر کالایی متعلق به شما باشد و فاکتور داشته باشید

به نسبت سهم الارث تعلق میگیرد
در اصل به پدر و مادر متوفی(همسرتان) مجموعا یک سوم می برند و مابقی به شما یک چهارم و مابقی به دخترتان میرسد

با سلام،. اگر زوج و زوجه صاحب فرزند باشند، یک چهارم اموال به مرد به ارث می رسد و اگر صاحب فرزندی نباشند، یک دوم اموال به مرد به ارث رسیده و بقیه اموال میان سایر وراث تقسیم می شود.

به هریک از وراث به نسبت سهم الارث خویش، تعلق می‌گیرد.

همکاران سوال را قبلا پاسخ داده بودند. اما پدر و مادر متوفی مجموعا یک سوم می برند و مابقی به شما یک چهارم و مابقی به دخترتان می رسد.