دو سال است که عقد کرده ام، تکلیفم را مشخص نمیکند، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۸ #50619550

سلام خسته نباشید
بنده ۲ سال عقد هستم و واقعا با دل و احساس وارد زندگی شدم و شرایط مالی همسرمو کاملا در جریان بودم ما با هم همکار هم هستیم ایشون ۵ ماه هر ماه هی میگفت طلاق و من سعی کردم و با حرف - خانواده - مشاوره - دوست این موضوع حل کنم تو این ۵ ماه که از عید میگذره شاید ۵-۶ بار دیدمش کلا خودشو قایم میکرد و جواب نمیداد بلاکم میکرد تمام مسئولیت کاری و مالی و رو دوش من انداخت و خیلی خیلی از نظر روحی منو آزار داد چون واقعا بلاتکلیف بودم حتی ۲ ماه پیش گفتم بیا توافقی جدا شیم که بتونیم توی محل کار مثل دوست با هم باشیم با اینکه دلم راضی نبود ولی باز ایشون گفت نه من دوست دارم ببخش منو. دو هفته نمیشد دوباره من یه مواردی میدیدم و اعتراض میکردم (میگفت طلاق) دیدم نمیتونم تنهایی به خانوادم مطرح کردم ( و بلافاصله برخورد شد با ایشون که تکلیف روشن کنه ) و باز ایشون نه میومد نه جواب میداد کلی تهدید کرد منو بی احترامی تو فضای مجازی کرد و منو از محل کار با پیام در فضای مجازی اخراج کرد. الانم یک ماه نیم هیچ خبری نیست ازش من رفتم مهر اجرا گذاشتم باز تهدید کرد الان احساس میکنم ( ایشون نرمال نیست من میخوام تست اعتیاد بگیرن ازش + از اینکه یهو فرار کنه بره غیر قانونی من باید چیکار کنم ) هیچ مال و اموالی هم نداره که به نامش باشه.

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام تصویری که از طلیعه این زندگی مشترک ترسیم نمودید بویژه در خصوص مشکوک بودن به اعتیاد عاقبت امیدوارکننده ای ندارد. و بهتر است با حداقل خسارت ممکن از همدیگر جدا شوید و اجرا و تعقیب تعهدات مالی زوجیت با اوصافی که از ایشان ذکر کردید فقط در حد توقیف یک سوم حقوق دریافتی ایشان میتواند موثر باشد تصور نمیشود که مداخله خانواده و بزرگتر ها و یا مشاوره روان شناختی موضوعات شما را حل نماید ولی امتحان آن ولو با درصد احتمال موفقیت کم ضرری ندارد .

باتوجه به توصیحات شما ، همچنان تمایل به بلاتکلیفی دارید . لذا اصلح است تصمیم قطعی بگیرید این آقا قصد زندگی باشما ندارد
یا بابت نفقه اقدام کنید
یا بابت طلاق اقدام کنید

سلام
باید به حاکم شرع مراجعه و تقاضای طلاق کنید

ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی: اگر دوام زوجیت موجب عسر و حرج زوجه باشد، وی می‌تواند به حاکم شرع مراجعه و تقاضای طلاق کند. چنانچه عسر و‌حرج مذکور در محکمه ثابت شود، دادگاه می‌تواند زوج را اجبار به طلاق نماید و در صورتی که اجبار میسر نباشد زوجه به اذن حاکم شرع طلاق داده‌ می‌شود.

با سلام
۱- یکی از مواردی که میتوان به عنوان عسر و حرج مطرح کرد همین مدت دو سالی است که زندگی متناسب با شان شما را مهیا نکرده و هیچ حضوری در زندگی شما نداشته است.
۲- ضمن مطالبه مهریه، در خصوص نفقه نیز اقدام بفرمایید