شرایط عفو مشروط بدون رضایت شاکی خصوصی چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۰۷۱ #50606126

با سلام بنده در پرونده ای محکوم به ۱۰ سال یک ماه حپس شده ام ایا با توجه به اینکه بار اولمه میتونم بدون اینکه شاکی رضایت بده از عفو مشروط استفاده کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
بهتر است رضایت شاکی اخذ شود
با این حال میبایست نصف یا ثلث حبس طی شود تا تقاضای شما بدون رضایت شاکی بررسی گردد

هرچند عدم شرایطی از جمله وجود سابقه کیفری با گذشت زمان در این موارد کمک کننده است اما بهتر است جهت اخذ رضایت شاکی تلاش نمایید

خیر باید رضایت شاکی خصوصی را کسب کنید تا با تقاضای تخفیف ویا تبدیل حکم مجازاتتان موافقت شود

جهت استفاده از آزادی مشروط بهتر است درخصوص اخذ رضایت شاکی تلاش کنید چرا که یکی از شرایط اعطای آزادی مشروط این مورد است که کمک شایانی به موافقت با درخواست شما میکند

با سلام

در قانون چیزی به عنوان عفو مشروط نداریم، فقط با توجه به عدم سابقه حبس، پس از گذراندن نصف محکومیت مشمول آزادی مشروط خواهید شد. بهتر است رضایت شاکی جلب شود تا از مقررات تخفیف یا تعویق ، تعلیق و ... استفاده نمایید .

با سلام
از موارد موافقت با تخفیف تا تبدیل و تعلیق مجازات برای دادگاه ، جبران خسارت وارده برای مدعی خصوصی ، اخذ رضایت شاکی ، ندامت و پشیمانی محکوم و سایر موارد میباشد .
بهتر است به هر طریق که باشد رضایت شاکی اخذ گردد