این ارگان دولتی چقد فرصت داره بیمه منو پرداخت کنه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۴۴ #50602551

با سلام و عرض ادب.
من چند سال تو یه ارگان دولتی کار کردم. بیمه رد نکرده بودن برام. ادعای سابقه کردم سنوات اداریم محرز شد. الان اداره محترم بیمه تامین اجتماعی دومین اخطارو به ارگان دولتی که من قبلا تو اون کار میکردم فرستاده. مدام امروز فردا میکنن.خواهش میکنم راهنماییم بفرمایید چیکار کنم تسریع شه.
و اینکه حق و حقوق معوقه من چجوری پرداخت میشه؟
با تشکر

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
در اصل باید از همان روز انعقاد قرارداد بیمه شما را پرداخت می کردند.

با سلام،هر سازمان، نهاد، ارگان، مؤسسه یا حتی شخص با توجه به کاری که می کند مشمول بخش ها یا کل بندهای اساسنامه ی سازمان تامین اجتماعی می شود. البته اگر فرد یا شرکتی خواستار آن باشد که مشمول بندها و مزایای این سازمان شود باید اطلاعات واحد کاری خود را در لیست بیمه اعلام کند و هزینه ی آن را نیز واریز کند.کارفرماها ،یا همان ارگان باید حق بیمه ی حقوق کارگران را که معادل ۳۰ درصد حقوق است تا روز آخر ماه بعد به سازمان تامین اجتماعی پرداخت کنند. سازمان تامین اجتماعی باید تا ۶ ماه پس از وصول صورت مزد، به اسناد و مدارک کارفرمایان رسیدگی کند، اگر کارفرمایی مدارک را در این مدت ارسال نکرده باشد سازمان حق بیمه را خود تعیین می کند و از کارفرما می خواهد که آن را به همراه جریمه پرداخت کند. اگر کارفرما در این مورد اعتراضی داشته باشد باید تا ۳۰ روز اعتراض کند و تاریخ ابلاغ خود را اعلام کند. سازمان پس از دریافت برگه اعتراض در هیئت بدوی به آن رسیدگی می کند و برای انجام این کار یک ماه وقت دارد.

با سلام برای مطالبه حقوق معوقه درخواست بدهید و برای اجرای حکم صادره پیگیری نمایید ملزم هستند بلافاصله حکم را اجرا و حق بیمه را بپردازند .

از زمان انعقاد قرارداد و شروع به کار شما را باید بیمه می کردند

طبق ماده ۳۹ قانون تامین اجتماعی، مهلت قانونی برای تحویل لیست و پرداخت حق بیمه هر ماه، حداکثر تا آخرین روز ماه بعد است و کارفرمایان کارگاههای مشمول این قانون، مکلفند حق بیمه کارگران و شاغلان را در مهلت قانونی به سازمان تامین اجتماعی پرداخت کنند.در صورت عدم پرداخت حق بیمه کارفرما،بیمه شده می‌تواند با مراجعه به نزدیک ترین شعبه، نسبت به شکایت از کارفرما اقدام و بازرسی شعبه را تقاضا نماید.در این صورت کارفرما مجبور به پرداخت جریمه نقدی برابر با دو تا ده برابر حق بیمه مربوطه می شود.علاوه بر این تحت تعقیب کیفری نیز قرار می‌گیرد.

با درود باید‌ از روزی که مشغول کار شده اید می‌پرداخته.
اکنون نیز اگر حکمی صادر شده باشد فورا می‌بایست بپردازد