وکالت بلاعزل با حق توکیل به غیر چگونه باطل شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۲۳۴ #50582178

من وکالت بلاعزل باحق توکیل به غیر را به شخصی دادم که ان را باطل کرده ام ایا شخص سوم که حق توکیل گرفته وکالت او هم باطل میشود یا باید ان را هم باطل کنم اگر بله چگونه میتوانم ان را باطل کنم؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله وکالت های بعدی نیز باطل می شوند.

در صورت باطل بود اولین وکالت باتبع بعدی ها نیز باطل است

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، با ابطال وکالت اصلی بقیه وکالت ها باطل میشه اما باید از طریق محضر بهشون اطلاع رسمی داده بشه

اگر وکالت اصلی باطل شود سایر وکالت ها نیز باطل محسوب خواهند شد

وکالت به هر فرد جدا گانه هست اگه وکالت به شخص سوم داده ای باید اقدام کنی