ایجاد مزاحمت و فحاشی رو چطور میشه پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۳۸ #50566850

روز قبل همسایه با ماشین خودش به ماشین بنده زده و صحنه را ترک کرده..بنده همان شب از همسایه تقاضا کردم به پارکینگ بیاید تا موضوع را حل نماییم..خانم همسایه با فحاشی به بنده و حرفهای رکیک با عناوین زن خیابونی و جنده خانم.....حدود نیم ساعتی توی راه پله ها فحاشی کرد..دوباره فردای همان روز هنگام عبور جهت اذیت اقدام به ضربه به حفاظ ورودی کرد...در هنگام شب در حال عبور دوباره فحاشی و ایجاد ارعاب و اینکه یک نفر را اجیر میکنم خط خطی ات کند.اینکه شمارش معکوس مرگت آغاز شده..همراه با چاقو به در خانه می کوبید چندین بار با لگد..باید چکار کنم

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی شکایت تهدید و توهین مطرح نمایید

سلام
می توانید تحت عناوین توهین و تهدید علیه ایشان اقامه دعوا نمایید.

باسلام
تحت عنوان توهین و تهدید میتوانید علیه ایشان شکایت کنید

با درود باعنوان توهین و تهدید امکان شکایت می باشد

تحت عنوان توهین و تهدید شکایت کنید...

بادرودوسلام باعنوان توهین و تهدید امکان شکایت می باشد.

موضوع تحت عنوان توهین و تهدید قابل شکایت است.