معاون شرکت از من بابت وجوه واریزی شکایت کرده، چه کنم؟

پرسیده شده
۳۰ پاسخ ۲۱۶ #50550871

من ۴ سال از سال ۹۴ الی ۹۸ در یک شرکت دو دفتره مشغول کار حسابداری بودم بابت حقوق و مزایا اعم از حقوق و عیدی و سنوات کارم به شکایت در اداره کار کشید و در نهایت حکم جلب مدیر عامل و گرفتم بماند که هنوز دنبالشم و پیداش نکردم
در اواخر سال ۹۸ بعلت بسته شدن حساب شخص مدیر عامل ، حقوق از حساب معاون شرکت واریز گردید
میخواستم راهنماییم کنید؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید سوال نا مفهوم می باشد

درود
معاون به چه علتی شکایت کرده است؟

درود برشما
دوست عزیز سوال شما مبهم و نامفهوم است .سوالتون رو واضح توضیح دهید

در اجرای احکام تقاضای وصول طلب تان از اموال شرکت بدهید.

سلام سوال واضح نیست و امکان ارائه راهکار وجود ندارد

باسلام و احترام
سوال مبهم است

می تواند از موارد تحصیل مال زا طریق نامشروع باشد که بدون سوء نیت جنبه حقوقی پیدا خواهد کرد.