شهرداری میتونه وقتی خونه رو بسازم و آهنارو جوش بدم تخریب کنه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۹ #50544125

من طبقه بالای خونه خودمو دارم میسازم الان تمام تیغه هاشو درست کردم فقط اماده اهن که انداختن رو سقفه جواز کار نکرفتم الانم شهرداری گیر داده خلاصه برای جواز اقدام کردم الانم میگه جواز گرفتن طول میکشه ولی یه کاری میکنیم که کارتون زودتر انجام بشه حداقل دو هفته، از جایی که سیمان مصالح خریدم و بارون میاد و خسارت میبینم راهی قانونی نیست که سریعتر کارمون انجام بشه،الان مهندس اومده متر کرده خونه رو نقشه داده دادم به شهرداری گفته جوابش چند روز دیگه میاد، بعد باید چیکار کنم تا وسایلامو شهردار نبرن تو رو خدا توضیح بدید نگید که باید بیام و پول پرداخت کنم چیزی که از طریق قانونی میدونید رو بهم بگید و راهنمایی کنیم،درضمن پلمپ توقف ساخت با پلمپ قوه قضاییه در خونه چسبوندن

مشاوره حقوقی شهرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر برای دریافت جواز اقدام کرده باشید امکان قلع بنا وجود ندارد در غیر اینصورت با طرح موضوع در کمیسیون ماده ۱۰۰ امکان تخریب در هر مرحله ای وجود دارد .

اجازه فک پلمپ ندارید وگرنه مرتکب جرم شده آید